Werkwijze 


Als eerste begin ik met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om in te schatten wat ik voor je kan betekenen. Er is ruimte voor jouw verhaal en wat jij met de behandeling wilt bereiken. Dit gesprek duurt ca. 30 minuten.

Na dit gesprek kun je aangeven of je wel of niet verder wilt.


Na het kennismakingsgesprek bepalen we samen het aantal gesprekken. Twee gesprekken is een goede start. Mochten er meerdere gesprekken nodig zijn, dan bespreken wij dit samen. Een gesprek duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Tijdens de gesprekken begint het proces om weer enig houvast in het dagelijks leven te krijgen, hierdoor ontstaat er weer ruimte om aan de toekomst te kunnen denken.


Om je een veilig en vertrouwd gevoel te geven, kom ik voor de gesprekken graag bij je thuis. Het is ook mogelijk om tijdens een sessie te wandelen in bijv. een bosrijke omgeving.

 

Ik bied een veilige omgeving, geef informatie over het rouwproces. Het verlies kan ik niet wegnemen, maar ik zou je graag willen helpen om het verlies te kunnen dragen en dit met je mee kunt nemen in je verdere leven. 


 


 


E-mailen
Bellen